USA i sommar

Snart är det sommar… eller åtminstone snart vår. Den kommer, någon gång… Fast vintern är bra envis och man kan ju stilla undra hur all snö ska kunna försvinna utan att skapa vårfloder. Under tiden kan man ju planera sin sommar och det gör jag. Familjen ska åka till USA på en tre veckor lång ”road trip”. Vi börjar i Seattle och avslutar i Los Angeles efter lite avstickare som San Fransisco, Monterey, Santa Barbara, Valencia (inte Spanien), Las Vegas, Grand Canyon och San Diego.

Som jag har kollat hotell och diverse bokningssidor! Det finns alldeles för mycket att välja mellan och jag får beslutsångest och gör som jag brukar. Jag bokar och bokar av, bokar igen och bokar av… Priser ändras och mina idéer om var vi ska bo gör också det. Vi kommer säkert att ändra oss även på plats men då handlar det inte om att ändra antalet dagar vi ska stanna någonstans för då måste vi boka om ALLA hotell som kommer därefter. Däremot kanske vi hittar ett bättre alternativ till ett bättre pris och då går det mesta att boka om. Men att boka alla 22 nätter på plats kommer inte att funka om man inte ska hänga över bokningssidor hela semestern och bli stressad över det. Jag brukar lyckas med våra hotellval så det kommer säkert att bli toppen.

I USA har man antingen en king size säng eller två queen size. Vi är fyra i familjen så queen size får det bli och barnen får vänja sig med närkontakt då de förmodligen även kommer få dela täcke med varandra. En bra övning i tålamod väntar oss alla. Hemma är vi vana att sprida ut oss på våra 200 kvm och nu kommer vi att umgås hela dagarna, på aktiviteter, på långa bilresor och så även nattetid. Men mysigt ska det bli och kanske sista semesterresan med hela familjen då dottern fyllt 18 är nästa sommar. Det är allt lite vemodigt!

2 kommentarer på USA i sommar

  1. Catta! Ni får inte missa underbara Carmel på er resa:) En underbar liten stad där Clintan var/är? borgmästare! Puss