TGI Fridays Malmö

Den här restaurangen ligger vid Lilla Torg, mitt favvotorg i Malmö. Här ligger många trevliga krogar men TGI passar barnfamiljen som handen i handsken.

Personalen är ung och glad. De presenterar sig med förnamn och slår sig ned vid ditt bord för att ta beställningen. Restaurangen är stor och väldigt amerikansk med bås och amerikanska flaggor (tom personalens uniformer är röd/vitrandiga). Stämningen är hög med lika hög ljudnivå både från andra gäster och musiken i högtalarna. Tonåringen var urimponerad för det var precis efter hennes spellista, alltså inget stillsamt pianoklink

Servitrisen kom fort och tog beställningen och maten kom snabbt. Barnen beställde ribs och de var goda och möra. Jag tog en vegetarisk falafelburgare och den var inte rolig. Två platta ”pannkakor” kom in med tunna mjöliga biffliknande falaflar utan crunch. En seg skiva aubergine, ett par kalla tomatskivor och så det där ledsamma salladsbladet. En skål med tomatsås med ett mer spännande namn ”tomatrelish”, än innehåll.

Sen väntade vi och väntade och… Ingen kom och plockade bort de kladdiga tallrikarna. Visst, det var mycket folk i restaurangen och de hade att göra. En av uppgifterna var att sjunga för födelsedagsbarn. Sisådär sex-åtta ur personalen samlades och med megafon och ljus tågade de fram i restaurangen ”skönsjungande” till föremålet i fråga. Första gången fnissade vi, andra, tredje, fjärde och… var vi inte längre lika imponerade. 40 minuter efter att vi ätit upp hade vi fortfarande inte fått någon kontakt med vår servitris, eller någon annan för den delen. Så när hon äntligen kom beställde vi dessert (oreoglass) och bad att få notan samtidigt.

Sammanfattningsvis. Är man hungrig och vill ha en kul upplevelse med barnen eller möjligtvis det unga kompisgänget, ett perfekt ställe! Vill man ha mat med kvalitet och en mysig upplevelse då finns det många bättre alternativ.

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.