Teneriffa

Ny resa inbokad! När Janne kommer hem ska hela familjen iväg och njuta tillsammans. Veliga Catta har bokat och bokat av så många alternativ så snart stänger Fritidsresor och Apollo ner mig från deras hemsidor. Som mest hade jag två resor med Fritidsresor, en med Apollo och en med Ving bokad samtidigt.

Ving vann racet och Sunwing Fanabe blev vårt val. Barnen vill ha pool. Mamma vill ha bra träningsmöjligheter, nära shopping och restauranger. Pappa vill gärna spela tennis, cykla och ta en löprunda. Misstänker att han är trött på solen… Gemensamt för oss alla är att vi vill kunna umgås utan vardagens alla måste som påkallar vår uppmärksamhet. Samtidigt vill jag bo bra i fräsch lägenhet med sköna sängar. Hotellet har ett gratis SATS-gym inkl dagliga gruppass. Det finns ett SPA dit dottern och jag ska göra ett besök… eller två. Lovtider brukar det finnas en hel del ungdomar (utöver alla småbarn) så förhoppningsvis kan nya vänskaper hittas.

Min dammsugning av resor lönade sig i alla fall. Motsvarande resa från Göteborg kostade 12400 kr mer för vår familj. Så Arlanda får det bli trots längre resa. Funderar nu på hur vi ska använda oss av de pengar vi tjänat på vår bokning.

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.