Teneriffa

Nu börjar det dra ihop sig till två härliga saker! Nr 1: Janne kommer hem snart. Nr 2: resan till Teneriffa.

Familjen har gått genom en resa under hans bortavaro. Det är mycket att rodda med på egen hand och mina ”to do” listor har fyllts i och bockats av vartefter. Men jag ska inte klaga alltför högljutt, det finns de som har det såhär jämt. Jag har haft det så i fem veckor. Men jag är sliten känner jag och det ska bli gott när ordningen är återställd.

Därför ska det bli helt underbart med en skön charterresa att se fram emot. En sån typ av resa när vi bara behöver ta oss till flygplatsen. Därefter valsas passagerarna genom systemet till resmålet. Nya händer tar hand om oss och vi lotsas in i direktbuss till hotellet Sunwing Fanabe. När vi är färdigsemestrade checkas väskorna in på hotellet, buss hämtar och förhoppningsvis hittar våra väskor samma flyg som vi gör och vi ses där hemma igen. Däremot har vi skippat massutfodringen även kallad ”all inclusive” till förmån för mysiga middagar på lokal. Färska frukostfrallor, frukt och kaffe på balkongen, efter ett träningspass i SATS-gymet. Balkongen har jag stora förhoppningar på. Den har jag tänkt sitta och slappa på i kvällssolen före middagen.

Den här resan får bli lite som Springtime-resan, en uppstart för intensivare träning. Det är något jag tyvärr inte hunnit med riktigt lika mycket som jag hade velat under den här vintern. Sunwing bjuder på många möjligheter med redan nämnda SATS-gym. Där finns både tillgång till ett välutrustat gym och gruppträningspass. De har även pass ”Fitness together” där barn och föräldrar får träna tillsammans. Två minuter till strandpromenaden för bra joggingrundor.

Barnen får möjligheter att träffa kompisar genom ”teen hangout”, gemensamma pizzakvällar, movie nights och annat som hotellet anordnar. De ordnar fotboll-och volleybollturneringar, parkour och pröva på dyk i poolen. Massor av valmöjligheter och var och en får välja vad de vill göra. Jag vet att jag vill njuta av att familjen är samlad. En bok eller fler hinner jag nog sluka, god mat och något glas vin kan också tänkas slukas. Janne är nog ännu lättare att få nöjd. Sova i en säng, äta riktig mat (inte frystorkad) och tillgång till allt annat som saknats där ute i stäppöken ”in the middle of nowhere”. Tror att vi är värda den här resan, hela familjen… och jag ska inte skotta ett enda spadtag! :-)

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.