Minibreak i Malmö

Snart åker maken till Mali! Blä och fy tycker resten av familjen och som kompensation hittar vi på lite kul. Därför bokade jag ikväll in oss på Scandic St:Jörgen i Malmö innan jul. En liten gladresa när Malmö är som vackrast. Jag tycker att torgen runt Gamla Stan (om det nu heter så i Malmö..?) är såå mysiga runt Jul med sin belysning och juldekorationer. Jag minns en jättestor lampa som står på Lilla Torg men maken, som bott i Malmö i många år, stirrar förvånat på mig… lampa..?! Tvungen att googla och visst finns den, här är den.
untitled
Bild lånad från Google.

Med en frinatt på Scandic och tågresa med Snälltåget och Intercitytåg är det nästan gratis så då har vi desto mer pengar på oss att frossa lite. Otrolig prisskillnad mellan dessa alternativ jämfört med X2000! Att shoppa är ett bra sätt att hålla humöret på topp ;-)

Tidigare har vi ätit på Piccolo Mondo och varit nöjda, litet och gemytligt med god pasta. Men så läser jag Tripadvisor och alla missnöjda recensioner och blir tveksam. Jag har även ätit på Årstiderna den mest fantastiska marulk, men det var i vuxensällskap. Att gå dit med barnen är sannerligen de berömda pärlorna för svinen! Det slutar kanske med en middag på hotellet så ungarna kan ta sig tillbaka upp på rummen när de svalt sista tuggan. Våra barn har fortfarande inte insett storheten i att bara sitta och njuta av en middag… länge…

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.