Lidingö 15K 2013

Vad har vi gett oss in på?? 15 km upp och ner i backarna på Lidingö. Vi vet att vi kommer att ha såå ont dagen efter. Men vi vet också att vi kommer att vi kommer ha sjukt roligt, ffa efteråt!

image

Team Gladfleece laddar upp.

image

Lyxar med roomservice. Beställningen blev ”två hummus” och vi vill gärna ha dem på en vagn.

image

På upploppet! Jag var faktiskt glad fast det inte syns.

image

Rätt nöjda och stolta!

Och hur var loppet? Tja tidsoptimisterna höll på att missa starten! Det är längre än man kan tro mellan nummerlappsuthämtningen och starten… bara ett tips. Sen var det bara att köra på, uppvärmning är för amatörer! Å andra sidan har man 15 km på sig att bli varm! Det är väl egentligen när man närmar sig Grönsta som det blir riktigt jobbigt! Grönstabacken är mjölksyreskapande och det är tungt att tom gå uppför. Ett tips är att skippa extra energikontroller i form av snälla med människor som bakat chokladbollar. Annars har du en boll att tugga på resten av loppet. Den försvinner inte i din torra mun… Men till slut får man springa nedförsbacken på upploppet in mot mål och glädjen är total. Så total att vi genast anmälde oss till Lidingö 30K 2014. Då är det 50- års jubileum och kändes helt rätt att Team gladfleece skulle finnas representerat!

Den här gången hade vi lyxat till oss och bokat in oss på Sheraton på Tegelbacken. Två queensize sängar att sprida ut sig i, ett jätterum med badrockar och Roomservice. Klart att vi beställde det och njöt av maten i våra fluffiga badrockar. Vi ska heller inte glömma den förträffliga frukosten. Det är lite mysigt när du får kaffet serverat i kanna vid bordet ;-).

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.