Geiranger camping

image
image

Vi kom inramlandes till campingen ganska sent på dagen så det fanns inga platser med el kvar. Finns ju inte så mycket välja på i den lilla byn så bara att gilla läget. Dottern (vår älskade nyblivna tonåring) som surat halva resan över utelivet Wifi, höll dock på att bryta ihop då hon insåg att det ingick två timmars fri surf. Men vi hade ingen el att ladda den urladdade luren med så desperat gav hon sig iväg till receptionen och hittade till slut ett uttag i tvättstugan. Ordningen återställd och hon kunde återgå till att vara uppkopplad.

Campingen verkade styras av en, inte alltför, intresserad norsk dam. Hon satt utanför receptionen och tyckte att den unga tjejen bakom disken kunde få klara sig själv trots långa köer.

Kod in till duschar och toaletter (bara två toaletter! Och tre duschar) men det var rent och fräscht.

I receptionen kan man handla lite frallor och dylikt men det finns än välsorterad affär 100 m bort mot byn, helt klart värt att gå några extra meter!

Efter en natt bytte vi plats till elplats precis vid vattnet. Våra grannar var ett norskt par som varit där en vecka för att de älskade att spana på kryssningsfartygen som kom och gick hela dagarna. De hade massor av tidtabeller så de kunde följa alla rutter, fascinerande!

Tyvärr, det här inlägget går inte att kommentera.